Skip navigation

Pedagoge prane Universitetit Kristal Tirane

Dept i Shkencave te Komunikimit dhe Marredhenieve Nderkombetare

denagrillo@hotmail.com

denagrillo@kristal.edu.al

http://www.kristal.edu.al

Botime:

1995 Te shoh tek largohesh – poezi

1998 Mos e kthe koken pas – poezi

2000 Ti mban ajrin tim – poezi

2003 Hapat – proze dhe poezi

2009 Hyrje ne teorite e Politikave Moderne – (bashkeautoresi: Prof. Llambro Filo, Dr. Arben Cici)

2010 (ne proces)  Komunikimi PolitikAdvertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: